Bemanning inom Restaurang

Rätt person på rätt plats är många gånger avgörande för ett företags framgång, men i praktiken är det sällan så enkelt. Bemanning är därtill en mycket god möjlighet för arbetssökande som vill ha en väg in på marknaden samt en trygg och flexibel anställningsform.
Behöver du förstärka din arbetsstyrka med serveringspersonal och kunniga kockar?

Bemanning restaurangbranschen

Rekryteringsarbete tycks aldrig varit så komplext som det är idag och många branscher upplever stora problem genom kompetensbrist. Det är helt enkelt en stor utmaning att hitta och attrahera rätt arbetskraft och restaurangbranschen är dessvärre inget undantag.

Genom vår bemanning får du snabbt och smidigt tillgång till yrkeskunnig personal både akut och långsiktigt. Vi erbjuder otaliga fördelar genom ett tryggt och stabilt samarbete.

Hård konkurrens om de bästa i branschen

Restaurangbranschen är att område som är i ständig rörelse och expansionen går i ilfart. Något som periodvis resulterar i personalbrist. Då fler restauranger öppnar upp hårdnar också konkurrensen om de bästa medarbetarna.

Med ett brett kontaktnät i kombination med vår långa erfarenhet inom bemanning kan vi hjälpa dig med din rekrytering. Utifrån dina behov söker vi aktivt efter kockar och serveringspersonal med motsvarande kompetenser du behöver

En rekrytering kräver både tid, kunskap och engagemang. Möjligheten att hyra in personal är både underlättande och ekonomiskt fördelaktig.

Bemanning inom restaurang

Precis som att köpa de perfekta ingredienserna till dagens meny kan det ta tid att hitta rätt personal till din restaurang, hotell eller evenemang. Men tänk om det fanns en snabb och effektiv lösning på ditt problem! Och det är just därför vi finns till.

Vi på WorkForce kan hjälpa dig med allt inom bemanning inom restaurang – från att sätta upp ett plans som passar just din restaurang till att hitta kunniga, kvalificerade medarbetare som uppfyller alla dina krav. Kontakta oss redan idag!

Söker du efter bemanning inom restaurang?

WorkForce arbetar med stora och små restauranger och hjälper de att hitta och rekrytera kompetent restaurangpersonal. Från stora kedjor till lokalt ägda och drivna restauranger, vi kan bli din perfekta samarbetspartner för att fylla alla viktiga positioner inom din verksamhet.

WorkForce kan rekrytera lokalt eller nationellt beroende på ditt behov. Vi förlitar sig på våra rekryteringsnätverk byggda med många års erfarenhet inom restaurang- och hotellbranschen. Vårt stora nätverk innebär att vi kan erbjuda en djupare pool av talanger än andra företag som erbjuder bemanning inom restaurang. Din högsäsong är någon annans lågsäsong! Låt oss hjälpa dig fylla luckor i din restaurangpersonal.

Hur vi hittar rätt restaurangpersonal

Vi kan tillgodose våra kunders önskningar på olika sätt beroende på deras ekonomi och ekonomi och behov av antingen tillfällig personal eller långtidsanställda. Vår kundbas omfattar stora nationella varumärken, regionala företag och lokala restauranger.

Kontakta oss med dina specifika behov så kan vi erbjuda ett löpande kontrakt eller prissättning för engångssamarbeten!

Kontraktsanställning

Personalbemanning ger våra kunder den flexibilitet de behöver för att bemanna vid högtider eller för speciella evenemang. WorkForce hanterar skatter, löneskatter, rekrytering, kontroll och anställningskostnader.

Direktanställning

Denna tjänst gör det möjligt för oss att rekrytera till ett brett urval av positioner inom restaurangbranschen. Våra kunder anställer arbetaren direkt utan kostnad eller tidskrävande besvär med att anställa på egen hand. Att hitta talang är en av dina största utmaningar som en ledare inom restaurangbranschen. Vårt team av rekryterare hittar talanger genom sitt rikstäckande nätverk och vi erbjuder garantier för vårt arbete.

Vi erbjuder en effektiv restaurang bemanning

Du kan lita på oss, våra tidsbeprövade arbetsmetoder och den personal vi rekryterar år dig. Här är några av våra nyckelvärdesättningar:

Kvalitet

Till skillnad från den genomsnittliga restaurangbemanningsbyrån nöjer sig WorkForce inte med mediokra kandidater. Varje arbetare som ansluter sig till vår plattform är certifierad, erfaren samt brinner för service.

Pålitlighet

Du kan lita på oss. För punktlighet och professionalism som du kan lita på, vänd dig till WorkForce.

Hastighet

Lämna dina idéer kring långsam bemanning vid dörren. Du kan nämligen säkra en professionell bemanning på några minuter eller dagar hos oss. Vi svarar och bemannar snabbt.

Behöver du bemanning till din restaurang i Stockholm?

Vi på WorkForce är ledare inom bemanning av högkvalitativ personal i Stockholm. Vi ser till att skapa den perfekta matchningen mellan tusentals talanger och restauranger, privata cateringfirmor, lyxhotell och evenemangslokaler. Du bestämmer vem ska arbeta åt dig. Då vi erbjuder förstklassig och skräddarsydd bemanning, tror vi att vi är en idealisk partner för både våra anställda och de kunder vi gör affärer med!

Vi utbildar våra teammedlemmar till att bli serviceproffs som överträffar våra kunders förväntningar. Vi är övertygade om att vi kan förändra världen till det bättre genom att träna våra unga talanger i att bli ännu mer gästvänliga!

Du kan nå oss 24/7, 365 dagar om året, och vi kommer att vara där för att hjälpa och stödja dig på alla möjliga sätt. Att ha en kontaktperson som du kan nå när som helst är en tröstande tanke, eller hur?

Bemanning - En trygg och smidig anställningsform

Du behöver inte ägna din energi på den tidskrävande anställningsprocessen och slipper oron för kostsamma felrekryteringar. Dessutom betalar du löpande enbart för de arbetstimmar du behöver extra personal och kan således strama åt de fasta kostnaderna.