Bemanning inom transport

Transport och logistik spelar en viktig roll i alla människors vardag – därför är det absolut nödvändigt att saker flyttas runt snabbt, hållbart och effektivt. Ett samhälle kan inte fungera optimalt om det inte tar åtgärder för att underlätta transport. Människor, varor, resurser, jobb och ekonomier ska transporteras och lastas runt effektivt för att världen ska gå framåt.

Vi på WorkForce erbjuder professionell bemanning inom transport och hanterar ditt behov av kunnig transportpersonal på alla nivåer, från praktikanter till direktörer. Vi kan rekrytera medarbetare till fasta, kontraktsbaserade samt tillfälliga tjänster utifrån vår omfattande databas av lämpliga kandidater.

Med tanke på vår långa rekryteringserfarenhet inom transportsektorn är vi övertygade om att vi kan hjälpa dig att hitta rätt personal för ditt företag.

Rekrytering har därmed också blivit ett växande problem och många företag behöver tacka nej till uppdrag som de får in.

Bemanning inom transport

Personalbrist är något som återkommer i många branscher och transportsektorn är inget undantag.

Har du behov av att utöka din personalstyrka snabbt och smidigt, utan några onödiga kostnader? Då har du kommit rätt. Med stor insikt i transportbranschen i kombination med ett brett kontaktnät kommer vi finna rätt yrkeskompetens mötande ditt behov.

WorkForce erbjuder bemanning inom transport och logistik

Vi är en erfaren bemanningsbyrå som rekryterar personal inom transportsektorn. Vi kan hitta rätt medarbetare åt dig på alla nivåer, från juniorroller hela vägen upp till styrelsenivån. Här på WorkForce är vi engagerade i att hitta rätt personal inom gods-, frakt-, paket-, pall- och logistikindustrin.

Vi är stolta över att kunna erbjuda rätt kandidater för roller inom alla aspekter av transport- och logistikbranschen samt erbjuda insikt i många relevanta områden.

Vi arbetar med varje klient individuellt, från små nystartade företag till stora välkända transportkedjor. Vi lär känna alla kandidater personligt genom att ta reda på detaljer om deras unika talang, drivkraft samt tidigare anställning. Vi gräver in i vad kandidater söker efter hos en arbetsgivare och tar reda på arbetsgivarens förväntningar. Detta gör det möjligt för oss att säkerställa att vi alltid för samman rätt person med rätt företag.

Vi hittar inte bara lämpliga arbetsroller för kandidater, utan vi stöder dem också med intervjuråd och tekniker för att ge dem det självförtroende de behöver för att lyckas i sin kommande arbetsroll. Vårt team av dedikerade konsulter har den kunskap, rikstäckande expertis och effektivitet som behövs för att ta ditt företag dit du vill utveckla det.

Tveka inte att kontakta oss redan idag!

Genom bemanning får du möjligheten att anpassa personalstyrkan efter behov, både kortsiktigt och till löpande uppdrag.

En kostnadseffektiv och flexibel lösning på personalbrist

Det är en flexibel och smidig lösning som besparar dig såväl tid som pengar. Du behöver inte hantera de oftast tidskrävande anställningsprocesserna utan det blir vårt ansvar att hitta kvalificerad personal.

Oron för felrekryteringar kan du glömma och du kommer kunna fokusera fullt på din kärnverksamhet. Dessutom betalar du vidare bara för all faktisk arbetstid vilket hjälper dig dra ner på alla fasta kostnader.

Är du arbetssökande?

Skulle du vilja ha en karriär inom transport och har du de egenskaper som krävs för att vara en bra chaufför? Kontakta oss så hjälper vi dig in på arbetsmarknaden.