Vi erbjuder effektiv rekrytering

Att det kan vara svårt att hitta bra arbetskraft är något alla arbetsgivare är medvetna om. Det är där vi kommer in. Vi är ett bemanningsföretag i Malmö som har bra koll på den lokala arbetsmarknaden och mängder av personer i vårt system som redan är registrerade och söker arbete. Det innebär att när ni anförtror oss med en tjänst att tillsätta så kan vi snabbt nå ut till precis rätt personer. Vårt kontaktnät sträcker sig inte heller enbart inom Malmö utan runt om i hela Europa och skulle det visa sig att den perfekta för er jobbposition befinner sig på annan ort eller rentav utomlands så erbjuder vi dessutom en smidig lösning på det logistiska.

bemanning och rekrytering

Fokusera på er verksamhet istället för rekrytering

Som ni säkert är medvetna om kan det ibland ta många timmar, eller rentav dagar, att hitta ny personal. Tid som ni helst hade velat lägga på andra och mer brådskande uppgifter. Slipp lägga tid på att läsa igenom mängder av personliga brev, CV och prata i telefon med potentiella kandidater och överlåt istället er rekrytering till oss. Vi har ett brett kontaktnät med personer som söker jobb och kan snabbt kan nå ut till precis rätt personer som är mest lämpade för just era behov.

Att ta hjälp av oss i rekryteringsprocessen är något ni tjänar på både kort- och långsiktigt. Medan ni fokuserar på er egentliga verksamhet kan vi sköta letandet och rekryterandet åt er. När vi sedan hittat en lämplig kandidat presenterar vi denne för er och ni kan då avgöra om det är en passande person för jobbet. Väljer ni att gå vidare med den vi presenterar för er så kommer vi hjälpa till med det praktiska kring en nyrekrytering men också följa upp med både er och den nya anställda efter en månad för att se om det är något mer vi behöver hjälpa er med.

Även om det skulle vara ett kortare projekt ni behöver folk för så kan vi förstås också hjälpa till med det, vi har många i vårt kontaktnät som är intresserade av månadsvisa anställningar också och inte bara tillsvidaretjänster. Du kan även helt och håller överlåta personalhanteringen av sådana projekt till oss så att du kan slappna av och fokusera på att sköta resten av ditt företag som vanligt.

Vi gör det smidigt med utländsk arbetskraft också

Ifall rätt person för ert företag för stunden är bosatt i utlandet så hjälper vi till att ordna med ID06, vi ser även till att all vår personal har kollektivavtal och så att de kan få ett svenskt personnummer så fort som möjligt. Vi har ett särskilt paket för utländsk arbetskraft som gör det så smidigt som det bara går för er.

bemanning restaurang
bemanning & rekrytering workforce-bemanning

Kontakta vårt bemanningsföretag redan idag

sv_SESvenska