Fördelarna med att anlita oss är många:

Vi på Workforce finns till för att hjälpa dig att göra rätt rekryteringar till ditt företag. De branscher vi specialiserat oss på är bygg, restaurang, städ, lager och transport. Efter lång tid i branschen är vi väl införstådda med kraven för respektive bransch för att hitta matchande kandidater.

Vi kan också erbjuda inhyrning av vår egen personal och outsourcing av era anställda där vi tar fullt arbetsgivaransvar. Självklart erbjuder vi alltid ”prova på” anställningar/uthyrningar. På så vis får både du och den potentiella anställda möjlighet att känna efter huruvida samarbetet känns rätt innan fast anställning.

Vi erbjuder dig en förstklassig rekryteringsprocess. Vi har både den rätta kunskapen och ett brett nätverk i hela Europa som ger dig trygghet att vi skall finna den rätta kandidaten. Våra kontor finns i Tallin, Riga och Sofia. Vidare är våra processer effektiva och vi presenterar enbart de bästa kandidaterna marknaden har att erbjuda. Genom vår hjälp med rekrytering slipper du lägga tid och kraft på att hitta rätt personal. Istället får du möjligheten att fokusera helt på kärnverksamheten och det vinstbringande arbetet i din verksamhet.

sv_SESvenska