Rätt person på rätt plats

Vi på Workforce specialiserar oss på att hitta rätt arbetskraft till rätt arbete. För att fylla positioner krävs det att man anpassar sökandet. Då vi redan har ett bra system för att nå ut till rätt personer med rätt annonser. Så gör vi det lätt för er att få rätt person på rätt plats. Som ett av Europas ledande bemanningsföretag har vi mängder av personer som redan är registrerade i vårt system. Det är inte bara i Göteborg vårt kontaktnät sträcker sig. Ifall den rätta personen för er arbetsplats befinner sig på annan ort eller rentav utomlands så hjälper vi till att fixa det.

bemanning och rekrytering

Slipp avbryta verksamheten medan ni rekryterar

Vi är ett bemanningsföretag Göteborg med en internationell prägel. Då det ibland kan det gå åt många  arbetsdagar, åt att läsa igenom CV, personliga brev. För att sedan ta emot telefonsamtal och sedan hålla intervjuer. Tid som hade kunnat läggas på att hålla igång ert företags verksamhet istället. Låt oss ta hand om den biten. På så sätt tjänar ni både kort- och långsiktigt på det.

Med våra rekryteringsprocesser har vi effektiva sätt att göra det smidigt för både arbetsgivare och arbetstagare. I vårt system finns massor av registrerade personer som redan har bra kompetens och meriter. Vilket gör att vi vet vilka positioner de passar för. Det gör att vi så fort vi får in en tjänst ni söker. Så skickar vi ut den annonsen direkt till de som kan passa för den. Slipp betala för annonser på hemsidor när ni istället kan nå ut direkt till rätt målgrupp. När vi sedan har hittat en lämplig kandidat så presenterar vi denne direkt till er. Ni har förstås sista ordet i slutändan. Skulle det visa sig att det är en matchning som fungerar så hjälper vi till med allt det praktiska. Efter en månad följer vi upp och stämmer av med både er och er nya anställda. För att säkerställa om det är något mer vi kan göra för att hjälpa till. Det är inte bara en tillfällig lösning utan ett långsiktigt engagemang från vår sida. Detta om ni väljer att använda er av oss. Vi har förstås även möjlighet att anställa folk för kortare projekt. Ni kan även välja att helt outsourca anställningarna till oss.  Så tar vi hand om hela personalbehovet medan ni fokuserar på ert dagliga arbete. Kontakta oss nedan på vårt bemanningsföretag Göteborg.

Utländsk arbetskraft smidigt

Ifall rätt person för ert företag för stunden är bosatt i utlandet så hjälper vi till att ordna med ID06. Vi ser även till att all vår personal har kollektivavtal. Samt att de kan få ett svenskt personnummer så fort som möjligt. Vi har ett särskilt paket för utländsk arbetskraft. Som gör det så smidigt som det bara går för er. Där andra ser problem är vi vana att hitta lösningar helt enkelt.

bemanning restaurang
bemanning & rekrytering workforce-bemanning

Kontakta vårt bemanningsföretag redan idag

sv_SESvenska