Rätt person på rätt plats

Vi på Workforce specialiserar oss på att hitta rätt arbetskraft till rätt arbete. För att fylla positioner krävs det att man anpassar sökandet. Då vi redan har ett bra system för att nå ut till rätt personer med rätt annonser gör vi det lätt för er att få rätt person på rätt plats. Som ett av Europas ledande bemanningsföretag har vi mängder av personer som redan är registrerade i vårt system och det är inte bara i Göteborg vårt kontaktnät sträcker sig. Ifall den rätta personen för er arbetsplats befinner sig på annan ort eller rentav utomlands så hjälper vi till att fixa det.

Slipp avbryta verksamheten medan ni rekryterar

Ibland kan det gå många timmar, eller rentav arbetsdagar, åt att läsa igenom CV, personliga brev, ta emot telefonsamtal och sedan hålla intervjuer. Tid som hade kunnat läggas på att hålla igång ert företags verksamhet istället. Låt oss ta hand om den biten, så tjänar ni både kort- och långsiktigt på det.

Med våra rekryteringsprocesser har vi effektiva sätt att göra det smidigt för både arbetsgivare och arbetstagare. I vårt system finns massor av registrerade personer som redan har tydliga specifikationer och meriter som gör att vi vet vilka positioner de passar för. Det gör att vi så fort vi får in en tjänst ni söker kan vi skicka ut den annonsen direkt till de som kan passa för den. Slipp betala för annonser på hemsidor när ni istället kan nå ut direkt till de ni vill nå ut till istället. När vi sedan har hittat en lämplig kandidat så presenterar vi denne direkt till er. Ni har förstås sista ordet i slutändan och skulle det visa sig att det är en matchning som fungerar så hjälper vi till med allt det praktiska. Efter en månad följer vi upp och stämmer av med både er och er nya anställda för att se om det är något mer vi kan göra för att hjälpa till. Det är inte bara en tillfällig lösning utan ett långsiktigt engagemang från vår sida om ni väljer er att använda er av oss. Vi har förstås även möjlighet att anställa folk för kortare projekt om det är vad ni behöver, och man kan även välja att helt outsourca anställningarna till oss så tar vi hand om hela personalunderlaget medan ni fokuserar på ert dagliga arbete.

Utländsk arbetskraft smidigt

Ifall rätt person för ert företag för stunden är bosatt i utlandet så hjälper vi till att ordna med ID06, vi ser även till att all vår personal har kollektivavtal och så att de kan få ett svenskt personnummer så fort som möjligt. Vi har ett särskilt paket för utländsk arbetskraft som gör det så smidigt som det bara går för er. Där andra ser problem är vi vana att hitta lösningar helt enkelt.

Kontakta vårt bemanningsföretag redan idag