Söker du jobb?

Att vara arbetssökande kan vara en påfrestande situation och ovissheten kan göra dig nervös när du äntligen får en intervju, vilket i sin tur kan rubba dina chanser att få ditt drömjobb.

Vi på Workforce har väl utarbetade processer för att kunna hitta rätt arbetsplats för just dig. Vi är inte vilket rekryteringsföretag i Stockholm som helst, utan ett företag som värdesätter både dig som söker ett jobb och din framtida arbetsgivare. När du väl är inne i vårt system så kommer vi utifrån dina egenskaper och färdigheter hitta en arbetsgivare som inte bara har ett passande jobb utan också en passande arbetsplats för dig. När du sedan har blivit anställd kommer vi att återkoppla en månad efteråt med både dig och din nya arbetsgivare för att se om det är något mer vi behöver göra för att allt ska fungera bra.

Vi värdesätter din arbetstrygghet

Alla som blir anställda av oss omfattas av kollektivavtal och du kan direkt känna dig trygg att du har värdiga villkor var du än hamnar. Är du verksam inom bygg, städ, restaurang, lager eller transportbranschen så är vi rätt för dig, och det spelar ingen roll om du har mycket eller lite erfarenhet, då vi hittar rätt jobb just för dig baserat på de erfarenheter du har. Är du i vårt system kan du dels få kortare anställningar men också längre sådana beroende på vad du är ute efter. Vare sig du bara är i Stockholm i ett par månader eller fast bosatt här är vi rekryteringsföretaget för dig.

Vi ger dig ett kontaktnät

Via oss kommer du kunna komma i kontakt med många arbetsgivare runt om i Stockholm, och om du vill även i andra städer. Vi är etablerade runt om i landet och vana vid rekryteringsprocesser även internationellt. Så är du sugen på att utforska andra delar av landet är du alltid välkommen att ansöka via oss. De flesta arbetsgivare är glada att överlåta rekryteringsprocessen till bemanningsföretag nu för tiden och presenteras du via oss kommer de genast ha en positiv inställning eftersom de redan har anförtrott oss att hitta personal åt dem. Så istället för att du själv ska sitta och söka massor av jobb kan vi underlätta processen för dig genom att matcha dig med en arbetsplats som passar dig och dina erfarenheter.

Det är alltså inte bara för arbetsgivare det är stora fördelar med bemannings- och rekryteringsföretag, utan även för dig som söker jobb. Ta chansen och registrera dig som sökande hos oss redan idag så kan ditt drömjobb komma snabbare än du tror. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta rätt.

Kontakta vårt rekryteringsföretag redan idag