Arbetssökande?

Det är en tuff tid att vara arbetssökande, med en väldigt stor konkurrens och arbetsgivare som söker folk med näst intill omöjligt lång erfarenhet eller andra meriter kan det ibland kännas hopplöst redan innan man börjar skicka sitt CV runt till företag. Vi på Workforce är ett etablerat rekryteringsföretag i Malmö och med vår hjälp kommer du inte behöva bekymra dig över sådana saker utan kan enkelt nå ut till rätt arbetsplats direkt istället. Vi ser dig för dina meriter och egenskaper istället för vem du råkar känna sedan tidigare och introducerar dig direkt till arbetsgivare istället för att du ska behöva hoppas de läser just ditt mail. När du sedan blivit anställd så hjälper vi med allt i början och återkopplar även efter en månad för att se om det är något mer vi kan hjälpa till med.

bemanning och rekrytering

Din anställningstrygghet är viktig för oss

Alla våra anställda har kollektivavtal och du kan alltid känna dig trygg i att du ska ha bra och värdiga villkor oavsett var du hamnar. Vi ser till att du värdesätts för den du är även om du är den nya på arbetsplatsen och inte riktigt varm i kläderna ännu. När du registrerar dig i vårt system får vi tillsammans en bra överblick över vad du kan och vill jobba med och kan hitta rätt arbetsgivare åt dig direkt. Oavsett om du vill ha längre eller kortare anställningar har vi lösningar för dig så oavsett om du befinner dig tillfälligt i Malmö eller om du är fast bosatt här är vi rätt rekryteringsföretag för dig.

Vi vidgar ditt kontaktnät

Oavsett om du vill jobba i Malmö eller andra delar av Sverige har vi etablerade kontaktnät som sträcker sig långt för dig som är sugen att jobba någon annanstans. Vi kan med vårt breda kontaktnät också hjälpa dig om du är intresserad av att jobba i andra delar av Europa.

Fler och fler arbetsgivare använder idag rekryteringsföretag för att få hjälp hela processen med att hitta och anställa personal. En introduktion från oss är mer värd än ett mail i mängden när du skickar din ansökan eftersom vi sett till att just du passar utifrån deras behov. Istället för att du själv ska leta runt och söka massor med jobb kan du bara ansöka till oss så hjälper vi dig att nå ut direkt till de ställena som spelar roll för dig att nå ut till.

Det är inte bara arbetsgivare som gagnas av rekryterings- och bemanningsföretag utan det underlättar även för dig som söker jobb genom att du bara behöva söka till ett ställe så hjälper vi dig vidare till rätt arbetsplats. Tillsammans bygger vi din framtid, och ger dig kontakter och erfarenheter som kan förändra ditt liv för alltid. Vi hjälper dig att hitta rätt.

Bemanning maskintekniker
bemanning & rekrytering workforce-bemanning

Kontakta vårt rekryteringsföretag redan idag

sv_SESvenska