För dig som söker jobb

Att vara arbetssökande i dag är tufft. Konkurrensen är högre än någonsin och ibland känns det som att arbetsgivare har näst intill omöjliga krav om erfarenhet att uppfylla och har man inte kontakter som redan är inne på arbetsmarknaden kan det kännas hopplöst. Just därför är det en bra idé att söka sig till ett rekryteringsföretag som har bra koll på Göteborg. Vi har ett kontaktnät som sträcker sig långt och vi ser dig för vad dina egenskaper och meriter är och inte bara utefter vad du kan sätta i ditt CV. Vi introducerar dig direkt till en arbetsgivare när vi hittat en passande position för dig och du slipper vara ett av hundra mail i en inkorg som till sist inte ens blir besvarat. När du sedan kammar hem jobbet så återkopplar vi efter en månad för att se om det är något mer vi kan göra för att hjälpa dig.

taxi driver angle from backseat

Din trygghet är prio ett

Är du anställd via oss har du självklart kollektivavtal och du kan känna dig trygg att du ska ha bra villkor oavsett var du hamnar. Det viktigaste är att du visar din kompetens och vilja, sedan ser vi till att du värdesätts på din arbetsplats för den du är. När du registrerar dig i vårt system har vi möjlighet att snabbt och enkelt se var du hade passat in och så får du möjlighet att få både kortare projektanställningar samt tillsvidareanställning om det är vad du eftersöker. Så vare sig du är i Göteborg i några månader eller är fast bosatt här är vi ett rekryteringsföretag för dig.

Låt oss vara ditt kontaktnät

Med hjälp av oss kommer du komma i kontakt med arbetsgivare i hela länet, men också i andra städer om du är sugen på att jobba någon annanstans. Vi är etablerade i hela Europa och har stor vana att hjälpa till med det byråkratiska och logistiska vid flytt av nyanställd personal.

Nu för tiden tar de flesta arbetsgivare hjälp av bemanningsbolag i rekryteringsprocessen för att kunna hitta en lämplig kandidat. Därför är en introduktion från oss värd mer än om den kommer på ett annat sätt. Istället för att du ska skicka runt ditt CV och skriva personliga brev till massvis med företag och hoppas att du har det de söker så räcker det med att du gör det till oss så hjälper vi dig att träffa rätt arbetsgivare direkt.

Det är inte bara för företagen som bemannings- och rekryteringsföretag innebär en stor fördel utan även för den arbetssökande, då det innebär att du bara behöver göra en enda ansökan för att nå ut till alla som söker. Ta chansen med oss och låt oss bygga din framtid tillsammans med dig.

bemanning bygg
bemanning & rekrytering workforce-bemanning

Kontakta vårt rekryteringsföretag redan idag

sv_SESvenska