WorkForce – Ditt rekryteringsföretag

Ett bemanningsföretag kan spara din verksamhets tid och pengar och hitta välkvalificerade kandidater åt dig. En bemanningsbyrå fungerar som mellanhand mellan arbetsgivare och arbetstagare och hjälper till att matcha kvalificerade kandidater med företag med lediga jobb. Om ditt företag behöver ytterligare arbetskraft är det alltså en bra idé för dig att anlita en bemanningsbyrå såsom WorkForce.


Att hitta kvalificerad talang är nämligen en stor utmaning för många små företag. Att granska ansökningar, intervjua kandidater och förhandla om löner tar allt värdefull tid ifrån en företagsägares befintliga skyldigheter, vilket kan skada verksamheten på lång sikt. Det är därför vissa arbetsgivare samarbetar med bemanningsföretag, som söker efter lämpliga kandidater åt svenska företag som kan istället ägna sig åt att expander sin verksamhet.

Rekryteringsföretag som erbjuder kostnadseffektiv bemanning

Vi på WorkForce rekryterar rätt medarbetare till svenska företag. När du behöver ny personal och väljer att arbeta med oss går processen vanligtvis så här:

  • Först tar du kontakt med oss och specificerar information såsom antalet anställda som behövs, tidslinjen för att anställa nya arbetstagare och lönesatsen.

  • WorkForce skapar arbetsbeskrivningen och annonserar den. Vi kan också nå ut till potentiella kandidater individuellt om kandidaten passar bra för jobbet.

  • Vi söker efter rätt person: När kandidater börjar söka den öppna positionen granskar bemanningsbyrån deras erfarenheter och kvalifikationer innan vi planerar och genomför intervjuer. Vi väljer sedan de mest kvalificerade personerna att presentera för anställningschefen i ditt företag.

  • Arbetsgivaren – alltså du – fattar det slutliga beslutet. Anställningschefen eller företagsägaren kommer att intervjua bemanningsbyråns val innan det slutliga anställningsbeslutet fattas. Detta sparar dig och dina anställda timmar som du annars skulle spendera på att sortera otaliga sökande.

  • WorkForce tar även hand om pappersarbetet. De flesta byråer hanterar allt pappersarbete i samband med nyanställningar, såsom kontrakt, skatter och andra löneuppgifter.

Vad kan ett bemanningsföretag göra för dig?

I dagsläget då arbetsgivare i allt högre grad vänder sig till deltids-, frilans- och tillfälligt anställda för att fylla i sina arbetskraftsluckor har bemanningsföretag blivit en värdefull resurs för att hitta den talangen snabbt och effektivt. Följande är bara några av de många fördelar som rätt bemanningsföretag kan erbjuda ditt företag:

Snabbanställning

Arbetsmarknaden har förändrats avsevärt de senaste åren och anställningsprocessen är längre och svårare än tidigare år. Rätt medarbetare blir svårare att hitta, och det blir extremt tidskrävande för chefer att granska resuméer och genomföra intervjuer, samtidigt som de fortfarande är ansvariga för deras dagliga verksamhet. Att vända sig till en betrodd bemanningspartner såsom WorkForce kan därför spara ditt företag både tid och pengar. Ett bemanningsföretag kan rekrytera rätt medarbetare för att säkerställa att chefen alltid bara intervjuar kandidater som passar för rollen.

Flexibilitet

Många företag håller tillbaka på att anställa heltidsmedarbetare av flera skäl. Många svenska företag försöker vara mer produktiva och anlitar bara arbetare när de behövs. De måste hitta sätt att se till att varje krona de spenderar kommer att hjälpa verksamheten, och tillfällig bemanning möjliggör att bara anlita rätt människor när de behövs.”

Svenska arbetsgivare har kommit att inse värdet av att ha en ombytbar arbetskraft som kan justeras dynamiskt för att möta deras anställningsbehov löpande. Flexibiliteten av att använda en bemanningsbyrå vid rekryteringen av personal har blivit den främsta orsaken för att få en arbetskraft som kan anpassa sig efter klientens affärsbehov.

Minskad risk

Det finns många juridiska ansvarsområden som kommer med att vara arbetsgivare, som att täcka vissa skatter, tillhandahålla försäkringsskydd och följa arbetslagar. Ur ekonomisk och operativ synvinkel kommer anställningsprocessen också med ekonomiska risker, särskilt om någon måste sparkas eller oväntat lämnar. När du använder ett bemanningsföretag tar byrån an sig många av dessa utmaningar åt dig.

En bemanningsbyrå kan alltså spara din tid genom att snabbt identifiera kandidater, erbjuder flexibla tillfälliga bemanningsarrangemang och minskar de potentiella juridiska riskerna om en anställde måste lämna sin position.

Rekrytering till företag i Stockholm

Vi rekryterar gärna ny personal åt ditt företag i Stockholm. Om byrån inte redan har en kandidat som passar bra för en öppen roll i åtanke, kommer vi vanligtvis att annonsera om anställningen omgående. Efter detta kommer vi genomföra intervjuer och göra en bakgrundskontroll om det behövs åt dig, precis som alla andra arbetsgivare skulle göra. När rätt kandidat har hittats anställs den personen som anställd hos WorkForce. Arbetarens lönecheck och förmåner, om de erbjuds, utfärdas av oss, men anställningens längd bestäms av klienten.

WorkForce hjälper till att fylla tillfälliga tjänster, anställningar och direktanställningar genom att matcha befintliga kandidater som är väl lämpade för rollen eller annonsera för kvalificerade arbetssökande.

WorkForce som rekryteringsföretag

Vi är en svensk rekryteringsbyrå som specialiserar oss på headhunting och hjälper företag att rekrytera de människor de behöver i Sverige. Vi hittar ett brett utbud av kandidater inom olika branscher, från säljpersonal till landschefer, marknadschefer, IT-proffs och andra.

Vårt rekryteringsföretag förstår även de kulturella skillnaderna mellan Sverige och andra länder och hjälper dig att rekrytera rätt utländska anställda som du kan utveckla ditt svenska företag med hjälp av.

Förutom att vara en av Sveriges mest erfarna rekryteringsbyråer hjälper vi också ägare av medelstora svenska företag som vill hitta köpare. Slutligen hjälper vi också företag som vill hitta en svensk distributör att komma i kontakt med dem som är intresserade av att prova nya produkter.

Vi arbetar inom bygg, it, restaurang, industri, transport och mycket mer

Vi är ett av de ledande rekryteringsföretagen i Stockholm och tror att vi har vunnit vårt rykte för att vi aldrig har stått stilla och ständigt frågat oss själva ”vad kan vi göra bättre?”

Att ständigt sträva efter att förbättra vår service mot både våra kunder och kandidater är vi nu stolta över att kunna inkludera följande tjänster i vårt utbud:

  • Rådgivning och skrivning av relevanta arbetsbeskrivningar för alla positioner med detaljerad lönerådgivning som stöds av faktiska marknadsdata

  • Tillhandahålla personalrådgivningstjänster

  • Tillhandahålla intervjuer och utbildning

Kontakta vårt rekryteringsföretag redan idag

Tveka inte att kontakta oss på WorkForce redan idag för att ta reda på vad vi kan göra för ditt företag och hjälpa det växa. Vi hittar, intervjuar och rekryterar rätt medarbetare åt dig, oavsett vilken bransch du jobbar inom eller vad dina personalbehov är. Vi specialiserar oss också på rekrytering av utländsk arbetskraft, inklusive utländska hantverkare och arbetare inom byggsektorn.