Hitta rätt personal för dina behov

Stockholm må vara Sveriges största stad, men det innebär inte att det är enkelt att hitta rätt personer för de tjänster du behöver till ditt företag. Det är där vi kommer in som bemanningsföretag Stockholm. 

Vi på Workforce specialiserar oss på att nå ut till de som är mest lämpade att arbeta för just dig. Att nå ut till många människor med en jobbannons är enkelt, men att nå ut till rätt personer är det som är viktigast. Vi är inte vilket bemanningsföretag som helst utan har specialiserat oss på de branscher vi är verksamma inom och har därför kunnat bygga upp ett stort kontaktnät över hela Europa och vet var vi ska leta för att hitta rätt person till rätt jobb.

bemanning och rekrytering

Spara tid och pengar när du anställer

Istället för att lägga ner timmar eller ibland hela arbetsdagar på att läsa igenom mängder med CV, ringa, mejla och hålla intervjuer med potentiella kandidater så kan du istället spara tid genom att låta oss ta hand om det.

Vi har särskilda rekryteringsprocesser som gör att vi enkelt hittar de som passar bäst för just den tjänst du eftersöker. Vi specialiserar vårt sökande och har tester som inte bara mäter färdigheten på de sökande utan också så att de sociala bitarna är på plats samt att de har den motivation som krävs. Sedan har vi en färdig kandidat som vi kan presentera för er. Därefter är det förstås upp till dig om det är rätt ändå, du har alltid sista ordet och vi arbetar tillsammans med dig för att fylla tjänsten på bästa möjliga sätt och med rätt kandidat. En månad efter att tjänsten tillsatts följer vi upp både med er och den anställde hur det har gått och om det behövs någon vidare åtgärd för att allt ska fungera bra. Vi arbetar inte bara för att lösa ett tillfälligt problem med en brist på arbetskraft, utan för att ni även i framtiden ska ha en välanpassad kollega som även fortsättningsvis bidrar till ert företag.

Det innebär också att er faktiska verksamhet inte blir lidande vid en nyrekrytering utan kan tvärtom hålla igång som vanligt. Det gör det också lättare för en nyanställd att komma in i arbetet om ni kan fokusera på att det ska fungera som vanligt trots en rekryteringsprocess.

Vi gör det smidigt med utländsk arbetskraft också

Ifall rätt person för ert företag för stunden är bosatt i utlandet så hjälper vi till att ordna med ID06 och att de kan få ett svenskt personnummer så fort som möjligt. Vi ser även till att all vår personal har kollektivavtal. Vi har ett särskilt paket för utländsk arbetskraft som gör det så smidigt som möjligt för er. Det finns helt enkelt gott om anledningar att söka sig till oss, vi är ett komplett bemanningsföretag i Stockholm som ger helhetslösningar.

personal i köket restaurang svartvit
bemanning & rekrytering workforce-bemanning

Kontakta vårt bemanningsföretag redan idag

sv_SESvenska