Teoretisk kompetens

Vilka teoretiska kompetenser behöver den nya medarbetaren ha? Vilka kunskaper behöver personen besitta? Vilken formell utbildning krävs och vad är mer meriterande liksom vad är i första hand önskvärt? Tillsammans ser vi över vad den specifika tjänsten kräver tills vi har en komplett sammanställning att lägga till i vår kravspecifikation.

Sociala egenskaper

Det är både för den nya medarbetarens skull och för din som vi är noga med att hitta rätt kandidat för tjänsten. Olika arbetsplatser skiljer sig mycket från varandra. Något vi ser dagligen i vårt arbete där vi hjälper kunder inom olika branscher och verksamheter.

Personliga egenskaper

Hur ser företaget ut idag? Behöver du komplettera arbetsstyrkan för att skapa en högre flexibilitet och dynamik? Vilka personliga egenskaper kräver rollen och vad är bäst för er verksamhet för tillfället? Vi går tillsammans igenom vilka egenskaper som anses viktigast för att kunna bemästra tjänsten och tillföra just det som företaget behöver.

En detaljerad och tydlig kravspecifikation är vad som ligger till grunden för lyckade rekryteringsprocesser. Med hjälp utav denna kommer vi löpande kunna särskilja de främsta av alla inkommande ansökningar för att plocka ut de som matchar bäst utifrån erfarenhet, utbildning och personliga egenskaper. På så vis effektiviseras hela processen samtidigt som vi får större chans att presentera rätt kandidat matchandes företagets behov.

sv_SESvenska